Home

LAJMËRIME

13/01/2016 Lajmerohen studentet e vitit te trete dhe katert (Tetove) se kolokfiumi i dyte nga lendet Etika ne IT dhe Softuer Sistemor do te mbahet te Premten (15.01.2016) ne ora 10.00 te lab nr. 6.

01/10/2014 Të nderuar studentë! Për shkak të qëndrimit tim studimor pasdoktoral në Laboratorin Norvegjez për Sigurinë e Informacionit (nislab.no), pranë Universitetit Gjøvik, në këtë websajt (fisnikd.com)  nuk do të ketë shpallje për vitin akademik 2014/15. Ju dëshiroj shumë suksese në studimet tuaja!

11/07/2014 Lajmerohen studentet e vitit te katert te Informatikes se provimi Softuer Sistemor do te mbahet me dt. 20.08.2014 ne ora 15.00 te salla nr. 3.
07/04/2014 Lajmerohen studentet e Gjuhes Gjermane (Struge) se provimi i Informatikes per afatin e Prillit do te mbahet si vijon:
A) pjesa praktike, 25.04.2014, ne ora 10.30
B) pjesa teorike,  28.04.2014, ne ora 11.30.

24/03/2014 Lajmerohen studentet e Informatikes se kolokfiumi i pare nga lenda Programimi 2 do te mbahet ne daten 2 Prill ne ora 08:15h.
16/01/2014 Lajmerohen studentet e Gjuhes Gjermane (Struge) se provimi i Informatikes per afatin e Janarit do te mbahet si vijon:
A) pjesa praktike, 22.01.2014, ne ora 10.30
B) pjesa teorike,  24.01.2014, ne ora 10.00.
17/12/2013
Lajmerohen studentet e Ekonomikut (Struge) se kolokfiumi i dyte nga Teknologjia Informatike do te mbahet me 24.12.2013, ne ora 10.00h. Po ate dite do te vazhdojme edhe me pjesen e ushtrimeve te mbetura ne laborator.

04/11/2013 Lajmerohen studentet qe ndjekin lenden Programimi 1 se kolokfiumi i pare i caktuar per me dt. 11.11.2013 do te permbaj material vetem nga teoria. Per pjesen praktike do te organizohet kolokfium i vecante.

17.10.2013 Lajmerohen studentet e studimeve te disperzuara ne Struge se shenimi i notave per afatin e Tetorit  do te behet te Premten (18.10.2013) me fillim ne ora 11.30 te laboratori kompjuterik.

11/09/2013 Lajmerohen studentet e studimeve te disperzuara ne Struge se shenimi i notave per afatin e Shtatorit do te behet me 13.09.2013 (e Premte) me fillim ne ora 11.00h te laboratori kompjuterik.

02/09/2013 Lajmerohen studentet e Informatikes se terminet e mbajtjes se provimeve: Programimi 1, Programimi 2 dhe Softuer Sistemor zhvendosen per diten e Premte (07.09.2013).

02/09/2013 Lajmerohen studentet e studimeve te disperzuara ne Struge se ndryshojne datat e provimeve per lendet E-biznes, Informatika 1 dhe Informatika 2.

Terminet e reja te provimeve jane si me poshte:

 1)      E-biznes:
        a) Pjesa praktike: e Premte (06.09.2013), ora 11:00,
        b) Pjesa teorike: e Shtune (07.09.2013), ora 11:00.

2)      Informatika 1 dhe Informatika 2 (gj. Gjermane)
        a) e Shtune, (07.09.2013) ora 10:00 .

24/06/2013 Lajmerohen studentet e studimeve te disperzuara ne Struge se shenimi i notave te mbetura nga afati i Qershorit do te behet diten e Marte me 25.06.2013, me fillim ne ora 11.00 te laboratori kompjuterik.

16/06/2013 Lajmerohen studentet e Ekonomikut dhe te Gjuhes Gjermane ne Struge se shenimi i notave nuk do te behet me dt 18.06.2013. Notat do te shenohen me 20.06.2013, sipas termineve te njejta te caktuara prej me perpara.

04/06/2013 Lajmerohen studentet e Ekonomikut (Struge) se datat e provimeve per kete afat jane:

  • Teknol. Informative – praktika me 06.06.2013 ne ora 11:00, teoria me 07.06.2013 ne ora 11:00,
  • E-biznes – praktika me 06.06.2013 ne ora 11:00, teoria me 12.06.2013 ne ora 11:00.

29/05/2013 Lajmerohen studentet e Ekonomikut (viti i pare) ne Struge se prezantimi i projekteve nga E-biznesi do te behet me daten 3 Qershor me fillim ne ora 11.00.

27/05/2013 Lajmerohen studentet e Fakultetit Pedagogjik (Shkup) se ndryshojne terminet per provimet TIK ne Arsim 1 dhe TIK ne Arsim 2. Ne vend te dates 28 Maj 2013, provimet do te mbahen me 31 Maj 2013 sipas oreve te njejta.

28/04/2013 Lajmerohen studentet e Fakultetit Pedagogjik-Shkup se kolokfiumi i dyte nga lenda TIK ne arsim 2 do te mbahet diten e Hene (29.04.2013) me fillim ne ora 09.30.

12/04/2013 Afati i propozimit te grupeve punuese per projektin nga lenda E-biznes, per studentet e Ekonomikut ne Struge, skadon me 22 prill 2013. Pas kesaj date, studentet qe nuk jane perfshire ne ndonje grup do duhet te futen ne provim me shkrim per pjesen praktike ne afatin e qershorit.

02/04/2013 U publikuan rezultatet e kolokfiumit te pare nga Programimi 2 dhe E-biznesi. Per me teper klikoni linkun Rezultate.

24/02/2013 Lajmerohen studentet e Fakultetit Pedagogjik-Shkup se diten e Hene (25.02.2013) nuk do te mbahet mesim nga lenda TIK ne arsim 2. Takimi jone i ardhshem per kete lende eshte me dt. 04.03.2013 ne ora 09.00.

02/02/2013 Rezultatet e provimeve: Programimi 1, Programimi 2, Softuer Sistemor si dhe E-biznes (Tetove) do te shpallen gjate fundjaves. Shenimi i notave per keto lende do te behet te Henen (04.02.2013) ne ora 12.00 te laboratori nr. 6 ne Tetove.

16/01/2013 Pjesa praktike e provimit Teknologjia Informative dhe E-biznes per studentet e Fakultetit Ekonomik (Struge) do te mbahet me dt. 21.01.2013 me fillim ne ora 12.30.

07/01/2013 Provimi nga lenda e Informatikes per studentet e Fakultetit Pedagogjik (Universiteti Shen Kirili dhe Metodij) ne Shkup do te mbahet me 25.01.2013 me fillim ne ora 09.00.

08/12/2012 Lajmerohen studentet e Informatikes (viti I dhe IV) dhe te Fakultetit Ekonomik (Struge) se datat per kolokfiumin e dyte jane si vijon:

  • Softuer Sistemor: 24.12.2012, me fillim ne ora 09.00h
  • Programimi 1: 24.12.2012, me fillim ne ora 10.45h
  • Teknologjia Informative: 25.12.2012, me fillim ne ora 14.30h.

18/11/2012 Lajmerohen studentet e vitit te katert, lenda Softuer Sistemor (Informatike), se ne terminin e ligjeratave te dates 19.11.2012 do te mbahen ushtrime nga e njejta lende.

Advertisements